Home General Documents Institutional Report Conceptual Framework
Exhibit Room Louisiana St. Supp. Rep. SPA Reports  

 

EXHIBIT 5f.5

Date Time Event Name F_Name L_Name Dept_Name Presented by Time
8/11/2006 10:00-Noon Blackboard Certification-Module 10 Julie Lester Teaching & Learning Gayle Campbell 2 hours
8/14/2006 8:30-12:45 New Faculty Orientation Lolita Boykin Counseling & Human Development Tena L. Golding 4 hours
8/14/2006 8:30-12:45 New Faculty Orientation Paul Ceasar Counseling & Human Development Tena L. Golding 4 hours
8/14/2006 8:30-12:45 New Faculty Orientation Martha "Jane" Grove Counseling & Human Development Tena L. Golding 4 hours
8/14/2006 8:30-12:45 New Faculty Orientation John H. Fulwiler Educational Leadership & Technology Tena L. Golding 4 hours
8/14/2006 8:30-12:45 New Faculty Orientation Kenneth Lane Educational Leadership & Technology Tena L. Golding 4 hours
8/14/2006 8:30-12:45 New Faculty Orientation Jeff Oescher Educational Leadership & Technology Tena L. Golding 4 hours
8/14/2006 8:30-12:45 New Faculty Orientation Deborah McCarthy Teaching & Learning Tena L. Golding 4 hours
8/14/2006 8:30-12:45 New Faculty Orientation Heidi Rhea Teaching & Learning Tena L. Golding 4 hours
8/14/2006 8:30-12:45 New Faculty Orientation Theresa Rheams Teaching & Learning Tena L. Golding 4 hours
8/17/2006 9:00-10:15 am Podcasting Tom Caffery Counseling & Human Development Gayle Campbell 1 1/4 hr
8/17/2006 10:30-11:45 am Blackboard-New Features Corie Hebert Counseling & Human Development Gayle Campbell 1 1/4 hr
8/17/2006 9:00-10:15 am Podcasting Thomas DeVaney Educational Leadership & Technology Gayle Campbell 1 1/4 hr
8/17/2006 10:30-11:45 am Blackboard-New Features Gwen Autin Teaching & Learning Gayle Campbell 1 1/4 hr
8/17/2006 9:00-10:15 am Podcasting Chris Della Pietra Teaching & Learning Gayle Campbell 1 1/4 hr
8/17/2006 9:00-10:15 am Podcasting Joy Hines Teaching & Learning Gayle Campbell 1 1/4 hr
8/17/2006 9:00-10:15 am Podcasting Paige Schulte Teaching & Learning Gayle Campbell 1 1/4 hr
8/17/2006 10:30-11:45 am Blackboard-New Features Paul Simoneaux Teaching & Learning Gayle Campbell 1 1/4 hr
8/17/2006 10:30-11:45 am Blackboard-New Features Johan van der Jagt Teaching & Learning Gayle Campbell 1 1/4 hr
8/17/2006 9:00-10:15 am Podcasting Johan van der Jagt Teaching & Learning Gayle Campbell 1 1/4 hr
8/17/2006 9:00-10:15 am Podcasting Camille Yates Teaching & Learning Gayle Campbell 1 1/4 hr
8/22/2006 9:30-11:30 am Blackboard Introductory Workshop Shawanda L. Benton Teaching & Learning Gayle Campbell 2 hours
9/13/2006 9:00-11:00 Win Tips Maureen Lundergan Educational Leadership & Technology Dane Bounds 2 hours
9/19/2006 9:45-11:30 Publisher Heidi Rhea Teaching & Learning Robin Rodrigue 1 3/4 hr
9/21/2006 12:30-1:30 Lyceum Lights Heidi Kulkin Counseling & Human Development Ken Lane & Fred Dembowski 1 hour
9/21/2006 12:30-1:30 Lyceum Lights Fred Dembowski Educational Leadership & Technology Ken Lane & Fred Dembowski 1 hour
9/21/2006 12:30-1:30 Lyceum Lights Kenneth Lane Educational Leadership & Technology Ken Lane & Fred Dembowski 1 hour
9/21/2006 1:30-3:30 Win Tips Heidi Rhea Teaching & Learning Dane Bounds 2 hours
10/19/2006 9:00-11:00 am Respondus Wendy Siegel Teaching & Learning Gayle Campbell 2 hours
10/24/2006 12:30-1:30 pm Lyceum Lights Heidi Kulkin Counseling & Human Development Northshore School of the Arts 1 hour
11/7/2006 1:00-3:00 pm Professional Portfolio Fair Tom Caffery Counseling & Human Development Tena L. Golding 2 hours
11/7/2006 1:00-3:00 pm Professional Portfolio Fair Cheryl Edwards Teaching & Learning Tena L. Golding 2 hours
11/7/2006 1:00-3:00 pm Professional Portfolio Fair Cynthia Elliott Teaching & Learning Tena L. Golding 2 hours
11/7/2006 1:00-3:00 pm Professional Portfolio Fair Jackie Palka Teaching & Learning Tena L. Golding 2 hours
11/7/2006 1:00-3:00 pm Professional Portfolio Fair Wendy Siegel Teaching & Learning Tena L. Golding 2 hours
11/16/2006 12:30-1:30 pm Lyceum Lights Mary Ballard Counseling & Human Development Heidi Kulkin 1 hour
11/16/2006 12:30-1:30 pm Lyceum Lights Heidi Kulkin Counseling & Human Development Heidi Kulkin 1 hour
11/17/2006 12:00-1:00 pm ITPE Brown Bag-Project Based Learning Debbie Johnson Counseling & Human Development D. Johnson, G. McMillon, M. Ellis 1 hour
11/17/2006 12:00-1:00 pm ITPE Brown Bag-Project Based Learning Gail McMillon Counseling & Human Development D. Johnson, G. McMillon, M. Ellis 1 hour
11/29/2006 12:00-1:00 pm Service Learning-Celebrating Citizenship through Service Jane  Grove Counseling & Human Development Jane Grove 1 hour
1/11/2007 9:00-10:00 am Blackboard Gradebook Heidi Rhea Teaching & Learning Robin Rodrigue 1 hour
1/12/2007 9:00-10:00 am Blackboard Discussion Board Heidi Rhea Teaching & Learning Robin Rodrigue 1 hour
1/17/2007 10:00-11:00 am Blackboard Introductory Workshop Paul Goodwin Teaching & Learning Robin Rodrigue 1 hour
1/18/2007 9:30-10:30 am Blackboard Communication Paul Goodwin Teaching & Learning Robin Rodrigue 1 hour
1/31/2007 10:00-11:00 am Blackboard Gradebook Lolita Boykin Counseling & Human Development Robin Rodrigue 1 hour
1/31/2007 10:00-11:00 am Blackboard Gradebook Sara  Bidner Teaching & Learning Robin Rodrigue 1 hour
2/27/2007 12:30-1:30 pm Writing for Professional Publications Lolita Boykin Counseling & Human Development Louise Plaisance & Ladonna Guillot 1 hr
3/8/2007 12:00-1:00 pm Leading Teaching for Better Learning-Magna Jeff Oescher Educational Leadership & Technology Magna Publications 1 hr
3/8/2007 12:00-1:00 pm Leading Teaching for Better Learning-Magna Heidi Rhea Teaching & Learning Magna Publications 1 hr
3/20/2007 10:00-12:00 noon Moodle for Ed. Lead. & Tech. Kathleen Campbell Educational Leadership & Technology Gayle Campbell    2 hours
3/20/2007 10:00-12:00 noon Moodle for Ed. Lead. & Tech. Ken  Lane Educational Leadership & Technology Gayle Campbell    2 hours
3/20/2007 2:00-4:00 pm CUTL - Engaged Pedagogy: Service Learning 101 Heidi Rhea Teaching & Learning Stuart Stewart & David Deggs 2 hours
3/21/2007 2:00-4:00 pm CUTL - Engaged Pedagogy: Service Learning 101 Johan van der Jagt Teaching & Learning Stuart Stewart & David Deggs 2 hours
3/27/2007 12:30-2:30 pm Sixth Annual Faculty Conference on Teaching, Research & Creativity Sonya Carr Teaching & Learning Faculty Poster Sessions 2 hours
3/28/2007 12:00-2:00 pm Sixth Annual Faculty Conference on Teaching, Research & Creativity Martha Thornhill Teaching & Learning Faculty Poster Sessions 2 hours
4/3/2007 2:00-4:00 pm CUTL - Engaged Pedagogy: Session 2: Reflection Heidi Rhea Teaching & Learning Stuart Stewart & David Deggs 2 hours
5/24/2007 12:00-1:00 pm Keeping Intellectual Property in Check for Dist. Learn. Programs Johan van der Jagt Teaching & Learning Dane Bounds 1 hour
5/31/2007 9:00-3:30 pm Board of Regents/Quality Matters Training Heidi Kulkin Counseling & Human Development Board of Regents 6.5 hours
5/31/2007 9:00-3:30 pm Board of Regents/Quality Matters Training Gail McMillon Counseling & Human Development Board of Regents 6.5 hours
5/31/2007 9:00-3:30 pm Board of Regents/Quality Matters Training Joy Hines Teaching & Learning Board of Regents 6.5 hours
5/31/2007 9:00-3:30 pm Board of Regents/Quality Matters Training Wendy Siegel Teaching & Learning Board of Regents 6.5 hours
5/31/2007 9:00-3:30 pm Board of Regents/Quality Matters Training Martha Thornhill Teaching & Learning Board of Regents 6.5 hours
 
 

  

 


Southeastern Louisiana University
2007 Southeastern Louisiana University
All Rights Reserved
Unofficial and external sites are not endorsed by Southeastern Louisiana University