Home General Documents Institutional Report Conceptual Framework
Exhibit Room Louisiana St. Supp. Rep. SPA Reports  

 

EXHIBIT 5f.2

Date Time Event Name Presented by Time Location
7/7/2006 11:00-Noon Blackboard Certification-Module 6 Gayle Campbell 1 hour TH 103
7/14/2006 10:00-11:30 Blackboard Certification-Module 7 Gayle Campbell 1 1/2 hr TH 103
7/28/2006 10:00-11:30 Blackboard Certification-Module 8 Gayle Campbell 1 1/2 hr TH 103
8/11/2006 10:00-Noon Blackboard Certification-Module 10 Gayle Campbell 2 hours TH 103
8/14/2006 9:00-10:45 Blackboard Introductory Workshop Gayle Campbell 1 3/4 hr. TH 103
8/14/2006 8:30-12:45 New Faculty Orientation Tena L. Golding 4 hours Alumni Ban. Hall
8/15/2006 9:00-10:45 Blackboard Introductory Workshop Gayle Campbell 1 3/4 hr. TH 103
8/17/2006 1:00-4:00 pm Blackboard for Center for Faculty Excellence Gayle Campbell 3 hours TH 103
8/17/2006 10:30-11:45 am Blackboard-New Features Gayle Campbell 1 1/4 hr TEC
8/17/2006 9:00-10:15 am Podcasting Gayle Campbell 1 1/4 hr TEC
8/22/2006 9:30-11:30 am Blackboard Introductory Workshop Gayle Campbell 2 hours TH 103
8/22/2006 1:00-3:00 pm SPS Blackboard Training Robin Rodrigue 2 hours TH 103
8/25/2006 9:00-10:45 PowerPoint Robin Rodrigue 1 3/4 hrs TH 103
8/25/2006 1:00-3:00 pm SPS Blackboard Training Robin Rodrigue 2 hours TH 103
8/28/2006 9:00-10:45 am Blackboard Introductory Workshop Gayle Campbell 1 3/4 hrs TH 103
8/29/2006 9:30-11:30 am Blackboard Introductory Workshop Gayle Campbell 2 hours TH 103
8/30/2006 1:30-3:30 pm Excel for Gradekeeping Dane Bounds 2 hours TH 103
9/5/2006 9:30-11:30 am Blackboard Introductory Workshop Gayle Campbell 2 hours TH 103
9/7/2006 12:30-1:30 pm Science & Religion Matt Rossano 1 hour TH 103
9/8/2006 9:00-10:45 PowerPoint Robin Rodrigue 1 3/4 hrs TH 103
9/13/2006 9:00-11:00 Win Tips Dane Bounds 2 hours TH 103
9/14/2006 12:30-1:30 Science & Religion Matt Rossano 1 hour TH 103
9/15/2006 9:00-10:45 Publisher Robin Rodrigue 1 3/4 hr TH 103
9/19/2006 9:45-11:30 am Publisher Robin Rodrigue 1 3/4 hr TH 103
9/20/2006 2:00-4:00 Podcasting Gayle Campbell 2 hours TH 103
9/21/2006 12:30-1:30 Lyceum Lights Ken Lane & Fred Dembowski 1 hour Twelve Oaks
9/21/2006 1:30-3:30 Win Tips Dane Bounds 2 hours TH 103
9/27/2006 12:00-1:00 pm Service Learning-Celebrating Citizenship through Service Cathy Martin 1 hour TH 103
10/5/2006 9:00-11:00 am Podcasting Gayle Campbell 2 hours TH 103
10/5/2006 12:30-1:30 pm Science & Religion Matt Rossano 1 hour TH 103
10/9/2006 10:00-Noon Camtasia Gayle Campbell 2 hours TH 103
10/10/2006 2:00-4:00 pm Camtasia Gayle Campbell 2 hours TH 103
10/18/2006 1:00-2:15 pm WCET WebCast   1 1/4 hrs TH 103
10/19/2006 9:00-11:00 am Respondus Gayle Campbell 2 hours TH 103
10/19/2006 12:30-1:30 pm Science & Religion Matt Rossano 1 hour TH 103
10/24/2006 12:30-1:30 pm Lyceum Lights Northshore School of the Arts 1 hour Twelve Oaks
10/25/2006 12:00-1:00 pm Service Learning-Celebrating Citizenship through Service Cathy Martin 1 hour TH 103
10/27/2006 9:00-10:45 Intermediate/Advanced PowerPoint Robin Rodrigue 1 3/4 hrs TH 103
10/31/2006 2:00-4:00 pm Open House in the Center   2 hours TH 105
11/2/2006 12:30-1:30 pm Science & Religion Matt Rossano 1 hour TH 103
11/6/2006 12:00-3:00 pm BlackBoard Gayle Campbell 3 hours TH 103
11/7/2006 1:00-3:00 pm Professional Portfolio Fair Tena L. Golding 2 hours TH 103
11/8/2006 1:30-3:30 pm Intermediate/Advanced PowerPoint Robin Rodrigue 2 hours TH 103
11/16/2006 9:00-10:45 am Intermediate/Advanced PowerPoint Robin Rodrigue 1 3/4 hr TH 103
11/16/2006 12:30-1:30 pm Lyceum Lights Heidi Kulkin 1 hour Twelve Oaks
11/17/2006 12:00-4:00 pm Blackboard for Socio. Crim.Justice Gayle Campbell & Pattie Steib 4 hours TINX Conf. Rm & TH 103
11/17/2006 12:00-1:00 pm ITPE Brown Bag-Project Based Learning D. Johnson, G. McMillon, M. Ellis 1 hour TH 103
11/29/2006 12:00-1:00 pm Service Learning-Celebrating Citizenship through Service Jane Grove 1 hour TH 103
11/30/2006 12:30-1:30 pm Science & Religion William Robison 1 hour TH 103
12/1/2006 12:00-3:30 pm Blackboard for Socio. Crim.Justice Robin Rodrigue 3 1/2 hr. TH 103
12/11/2006 1:00-3:00 pm Blackboard for Socio. Crim.Justice Robin Rodrigue 2 hours TH 103
1/11/2007 9:00-10:00 am Blackboard Gradebook Robin Rodrigue 1 hour TH 103
1/12/2007 9:00-10:00 am Blackboard Discussion Board Robin Rodrigue 1 hour TH 103
1/12/2007 2:00-3:00 pm Blackboard Gradebook Robin Rodrigue 1 hour TH 103
1/17/2007 3:00-4:00 pm Blackboard Gradebook Robin Rodrigue 1 hour TH 103
1/17/2007 10:00-11:00 am Blackboard Introductory Workshop Robin Rodrigue 1 hour TH 103
1/18/2007 9:30-10:30 am Blackboard Communication Robin Rodrigue 1 hour TH 103
1/19/2007 2:00-3:00 pm Blackboard Uploading Robin Rodrigue 1 hour TH 103
1/26/2007 10:00-11:00 Blackboard Uploading & Gradebook Robin Rodrigue 1 hour TH 103
1/31/2007 10:00-11:00 am Blackboard Gradebook Robin Rodrigue 1 hour TH 103
1/31/2007 3:00-4:00 pm Blackboard Uploading Robin Rodrigue 1 hour TH 103
2/1/2007 12:30-1:30 pm Science & Religion Matt Rossano 1 hour TH 103
2/9/2007 10:00-11:00 am Blackboard Gradebook Robin Rodrigue 1 hour TH 103
2/13/2007 12:30-1:30 pm Lyceum Lights Tena L. Golding 1 hour TH 103
2/15/2007 12:30-1:30 pm Science & Religion Matt Rossano 1 hour TH 103
2/23/2007 12:00-1:00 pm Testing Accommodations Kay Harrison & Sarah Schillage 1 hour TH 103
2/27/2007 12:30-1:30 pm Writing for Professional Publications Louise Plaisance & Ladonna Guillot 1 hr TH 103
3/1/2007 12:30-1:30 pm Science & Religion Matt Rossano 1 hr TH 103
3/8/2007 12:00-1:00 pm Leading Teaching for Better Learning-Magna Magna Publications 1 hr TH 103
3/13/2007 3:00-4:00 pm Civility in the Classroom Faculty Panel 1 hr TH 103
3/14/2007 12:00-1:00 pm Lyceum Lights Carole McAllister 1 hr TH 103
3/15/2007 9:15-11:00 am Introduction to PowerPoint Robin Rodrigue 1 hr TH 103
3/15/2007 12:30-1:30 pm Science & Religion Matt Rossano 1 hr TH 103
3/20/2007 2:00-4:00 pm CUTL - Engaged Pedagogy: Service Learning 101 Stuart Stewart & David Deggs 2 hours TH 103
3/20/2007 10:00-12:00 noon Moodle for Ed. Lead. & Tech. Gayle Campbell    2 hours TH 103
3/21/2007 2:00-4:00 pm CUTL - Engaged Pedagogy: Service Learning 101 Stuart Stewart & David Deggs 2 hours TH 103
3/21/2007 12:00-1:00 pm ITPE Brown Bag-Using Rubrics to Assess Project-Based Learning Carol Madere & Natasha Whitton 1 hour TH 103
3/27/2007 12:30-2:30 pm Sixth Annual Faculty Conference on Teaching, Research & Creativity Faculty Poster Sessions 2 hours TH 103
3/28/2007 12:00-2:00 pm Sixth Annual Faculty Conference on Teaching, Research & Creativity Faculty Poster Sessions 2 hours TH 103
4/3/2007 2:00-4:00 pm CUTL - Engaged Pedagogy: Service Learning 101 Stuart Stewart & David Deggs 2 hours TH 103
4/4/2007 2:00-4:00 pm CUTL - Engaged Pedagogy: Session 2: Reflection Stuart Stewart & David Deggs 2 hours TH 103
4/5/2007 12:30-1:30 pm Science & Religion Matt Rossano 1 hr TH 103
4/16/2007 9:00-10:45 am Introduction to PowerPoint Robin Rodrigue 1 hr. 45 min TH 103
4/17/2007 3:00-4:00 pm Civility in the Classroom Tena L. Golding 1 hr.   TH 103
4/19/2007 12:30-1:30 pm Science & Religion Matt Rossano 1 hour TH 103
4/24/2007 12:30-1:30 pm Lyceum Lights David & Barbara Shwalb 1 hour TH 103
5/3/2007 12:30-1:30 pm Science & Religion Matt Rossano 1 hour TH 103
5/24/2007 12:00-1:00 pm Keeping Intellectual Property in Check for Dist. Learn. Programs Dane Bounds 1 hour TH 103
5/31/2007 9:00-3:30 pm Board of Regents/Quality Matters Training Board of Regents 6.5 hours Fayard
TOTAL WORKSHOPS         89
           
 
 

  

 


Southeastern Louisiana University
2007 Southeastern Louisiana University
All Rights Reserved
Unofficial and external sites are not endorsed by Southeastern Louisiana University